Användaravtalet

Du samtycker, genom din användning av detta forum, att du inte kommer lägga ut material som är falskt, kränkande, felaktiga, kränkande, vulgärt, hatiskt, trakasserande, obscena, profana, sexuellt orienterade, hotande, inkräktande på en persons privatliv, pornografiskt material eller på annat sätt i strid med svensk lag. Du accepterar också att inte posta något upphovsrättsskyddat material såvida du inte äger upphovsrätten eller har skriftligt medgivande från ägaren av det upphovsrättsskyddade materialet. Spam, reklam, kedjebrev, pyramidspel, och värvningar är också förbjudet på detta forum.

Observera att det är omöjligt för personalen eller ägarna till detta forum att ständigt ha kontroll av användandet av tjänsten. Kom ihåg att vi inte aktivt övervakar postade meddelanden, och är därför inte ansvariga för innehållet. Vi garanterar inte riktigheten, fullständigheten och nyttan av någon information som presenteras. De utstationerade inlägg uttrycker den enskilde författarens och inte nödvändigtvis de åsikter i detta forum, dess personal, dess dotterbolag, eller detta forum ägare. Den som anser att ett postat meddelande är stötande uppmuntras att anmäla en administratör eller moderator för detta forum omedelbart. Personalen och ägaren av detta forum förbehåller sig rätten att ta bort stötande innehåll, inom en rimlig tid, om de finner att avlägsnande är nödvändig. Detta är en manuell process, dock kan du inser att de kanske inte kan ta bort eller redigera speciella meddelanden omedelbart. Denna policy gäller medlemsprofil information också.

Du förblir ensam ansvarig för innehållet i dina postade meddelanden. Dessutom samtycker du till att gottgöra och hålla ägarna till detta forum, alla relaterade webbplatser till detta forum, dess personal och dess dotterbolag. Ägarna av detta forum förbehåller oss också rätten att avslöja din identitet (eller någon annan relaterad information samlas in på denna tjänst) i händelse av ett formellt klagomål eller rättsliga åtgärder vid en eventuell situation som orsakats av din användning av detta forum.

Du har förmåga, som du registrerar, att välja ditt användarnamn. Vi rekommenderar att du behåller namnet lämpligt. Med detta användarkonto du ska registrera, samtycker du till att aldrig ge ut ditt lösenord till en annan person förutom en administratör, för ditt skydd och för giltighet skäl. Du accepterar också att ALDRIG använda en annan persons konto av någon anledning. Vi rekommenderar också starkt att du använder ett komplext och unikt lösenord för ditt konto, för att förhindra konto stöld.

Efter att du registrerat dig och logga in på detta forum, kommer du att kunna fylla i en detaljerad profil. Det är ditt ansvar att presentera ren och korrekt information. All information forumet ägaren eller personal bestämmer sig vara felaktiga eller vulgärt i naturen kommer att tas bort, med eller utan förvarning. Lämpliga påföljder kan vara tillämpliga.

Observera att med varje inlägg, är din IP-adress registreras, i händelse av att du måste förbjudas från detta forum eller din Internetleverantör kontaktas. Detta kan endast ske i händelse av en större kränkning av detta avtal.

Observera också att programvaran placerar en cookie, en textfil som innehåller bitar av information (såsom ditt användarnamn och lösenord), i webbläsarens cacheminne. Detta är bara för att hålla dig inloggad / ut. Programvaran samlar inte eller skickar någon annan form av information till din dator.